Rambekk Gård | Selskapslokaler
10
page-template-default,page,page-id-10,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Selskapslokaler

Stall og fjøs ble bar, møterom og festsal

Det er ofte tilfeldighetene som rår. Tilfeldigheter var det også som ga støtet til ominnredningen av Rambekk gård til selskapslokaler. Et vennepar ønsket å leie selskapslokaler og spurte Karin og Jens Ivar om de hadde et sted å foreslå. – Kanskje jeg skal ominnrede låven, sa Jens Ivar på spøk. Men spøken ble ikke glemt. Tvert om, den «ville ideen» slapp ikke taket, slo rot og ble smått om senn til en plan. Og i september 2006 kunne Karin og Jens Ivar stå som verstskap for det første arrangementet i nye selskapslokaler på Rambekk gård. Etter et utall arbeidstimer var låven med fôrrom, siloer, stall og fjøs blitt til kjøkken, bar, møterom og festsal, med innredning og interiør i en helhetlig røff stil som passer i et gårdsmiljø.

Fjøset har blitt festsal

 

Fjøset er blitt til festsal, med innredning og interiør i en helhetlig røff stil som passer i et gårdsmiljø. Her er det plass til 140 gjester, og det er mulighet for å ha musikk, videoprosjektor, osv.

Stallen

 

For litt mindre selskaper kan Stallen ta 32 gjester, og kan leies uten Fjøset. Baren er vegg i vegg. Vi kan innrede lokalene med stoler og krakker. Vi lager også festbord i hesteskoform.

Silobaren

 

Siloen har blitt til en hyggelig bar, med en bardisk og to tilstøtende rom med barkrakker og stoler.

Staurhuset

 

Staurhuset blir et selskapslokale for 50-60 gjester. Kjøkken med mulighet for å holde maten varm, kjølerom for oppbevaring av mat og kaker. Projektor og lerret, trådløst nettverk. Velegnet til fest, kurs og møter.

Lysthus og stabbur

 

Ved bryllupsfester, slektsstevner og andre tilstelninger er det mange som ønsker å benytte lysthuset i hagen, der det er god plass til 15-16 personer. Lysthuset er utstyrt med grill og skinnfell på benkene.

I forbindelse med barnedåp og barneselskaper er det populært med tilgang til lekeaktivitetene som finnes på gården.

Det er også mulig å hygge seg i et stabbur med plass til 7-8 personer. Lysthuset og stabburet kan om ønskelig leies enkeltvis. I tillegg finnes et partytelt med plass til 75 personer. Velkomstforfriskninger blir ofte servert i partyteltet.