Rambekk Gård | Arrangement
13
page-template-default,page,page-id-13,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Arrangement

Arrangere fest

Skal du arrangere fest har vi lokalene. Forskjellige arrangementer krever forskjellige formater, og på Rambekk Gård Selskapslokaler kan vi sette sammen en pakke som passer for deg. Faktura sendes etter avholdt selskap.

Vi praktiserer avbestillingsgebyr på 50% som trer i kraft fra ordredato til 3mnd før selskapet skal avvikles. Nærmere avviklingsdato, siste  3 mnd  er det 100% gebyr. Uansett årsak til kanseleringen.

Barnedåp

Det er en stor dag når et nytt barn kommer til verden, og en barnedåp er viktig. Vi har lokalene som passer til sammenkomsten etterpå, og parkeringsplass til alle.

Bryllup

Inne på låven har vi innredet til å foreta alle typer vielser. Gjøvik Prosti har godkjent låven for kirkelig vielse. Om det ønskes hjelp til leie av spesielle biler i forbindelse med bryllupet, ordner vi også det.

Konfirmasjon

I vår tid har vi mange ulike former for konfirmasjon, og det legges forskjellige verdisyn til grunn i de forskjellige retningene. Uansett hvilken konfirmasjon dere velger er det mulig å holde selskapet på Rambekk Gård Selskapslokaler, slik mange velger å gjøre. Vi har mange konfirmasjonsselskaper her.

Jubileum

Når man kommer i den alderen at det kun blir de runde tallene man skal feire, så er det ofte behov for plass til en del gjester også. Om det er 40, 50, 60, 70, 80-årsdagen som skal markeres, eller det er sølv- eller gullbryllupet så har vi plassen!

Slektstevne

Når slekta skal samles så er det ikke plass i stua, med mindre du har en veldig liten familie. Hos oss kan du vise video, bilder og framføre det du måtte ønske. Det er forskjellige rom både ute og inne hvor man kan gruppere seg, og Fjøset er stort nok til de fleste sammenhenger, selv store familier.

Teambuilding

Individene i et firma trenger av og til å lære hverandre å kjenne på en annen måte enn den daglige tralten. Motivering kan være enklere å få til i en annen sammenheng enn den daglige. Hos oss ligger forholdene til rette for forskjellige aktiviteter, ta kontakt for en prat, vi har mulighetene!

Kurs og konferanser

Selskapslokalene på Rambekk gård egner seg til alle slags festlige anledninger, men også til kurs og teambuilding for næringslivet. Datalinjer er installert, fastmontert projektor og lerret finnes.

Minnesamvær

Det er tradisjon å samle familie og venner til minnesamvær etter seremonien. Det kan være godt å møtes på en mer uformell måte. Mange synes det er godt å snakke sammen og dele minner og opplevelser. Vi arrangerer minnesamvær etter deres ønsker.